Rikke Posborg

Posborg Supervision ejes og drives af Rikke Posborg.

Jeg er uddannet socialrådgiver og supervisor. Klik her for at se mit CV.

Jeg har 20 års ledererfaring indenfor det sociale område. Blandt andet som leder af en stor frivillig rådgivning (Settlementets Rådgivning), med 45 frivillige socialrådgivere, jurister, bankrådgivere og psykoterapeuter i tilbud om Socialrådgivning, Retshjælp, Gældsrådgivning og Psykologisk rådgivning. Jeg har et dybt socialt engagement, som jeg har fulgt gennem hele mit arbejdsliv.

Herudover har jeg arbejdet med lokalsamfundsudvikling, projektudvikling og projektledelse, undervisning og supervision.

Jeg har mit arbejdsliv i København, især i bydelene Vesterbro og Sydhavnen, hvor jeg har arbejdet med lokalsamfundsudvikling, projektudvikling og socialrådgivning med udsatte borgere. Nu har jeg fokus på supervision af rådgivere i en række organisationer i København.

Jeg kender forholdene i København; det politiske system, lovgivningen og myndighederne og har en række gode samarbejdspartnere, som jeg trækker på i mit virke.

Jeg henvender mig primært til kunder i København, men tager også ud til kunder i Storkøbenhavn. Supervisionen foregår ude i din organisation. Du skal altså ikke rejse for at finde mig, for jeg kommer ud til dig i hele København.

Hvis du gerne vil møde mig og høre mere, så send mig en mail, på rikkeposborg@gmail.com eller ring på mobil: 50 56 66 05.

Jeg tilbyder:

 

 


Rikke Posborgs CV

Uddannelse:

 • Socialrådgiver.
 • Minoritetsstudier v. Københavns Universitet.
 • Sensetiks 4-årige uddannelse i fagpersonlig udvikling og terapi.

Ansættelser:

 • Settlementets Rådgivning
 • Den sociale Højskole, efteruddannelsen (Metropol)
 • Københavns Socialpædagogiske Seminarium (UCC)
 • Københavns Kommunes Socialforvaltning
 • Roskilde Universitet, Socionomuddannelsen

Kompetencer:

 • Supervision af frivillige og ansatte.
 • Rådgivningsarbejde.
 • Ledelse indenfor frivilligt socialt arbejde, rådgivning og undervisning.
Rikke Posborg

Rikke Posborg har mangeårig erfaring med at arbejde med kollegial supervision blandt frivillige, socialrådgivere og andre faggrupper.

 

Ansættelser:

 • Leder af Settlementets frivillige Rådgivning.
 • Leder af efteruddannelsen ved Den sociale Højskole i København
 • Socialpædagogisk Seminarium
 • Roskilde Universitets Center (socionomuddannelsen)
 • Københavns Kommunes socialforvaltning
 • Har desuden været aktiv indenfor frivilligt arbejde, socialpolitisk arbejde og bestyrelsesposter (Socialpolitisk Forening, Kringlebakken, Sjakket, Firvilligcenter VSV, Hovedhuset).

Skribentvirksomhed:

Socialrådgivning og Socialt arbejde (Redaktør og forfatter). Hans Reitzels Forlag, 2013. Socialrådgivning og socialt arbejde af Rikke Posborg er en en grundbog til studerende på socialrådgiveruddannelsen. Bogen omhandler det sociale arbejdes metoder og arbejdsformer i praksis.
Læs en artikel fra bogen om personlige kompetencer i socialrådgivning.

Artikler til dagblade og tidsskrifter.

Læs mere om min metode til fagpersonlig supervision.

Se også gerne min profil på Sensetiks hjemmeside.

Jeg tilbyder: